Dispensador de gel desinfectant i tovalloles de paper en bobina fabricat en color negre
 • Dispensador de gel desinfectant i tovalloles de paper en bobina fabricat en color negre
 • Dispensador de gel desinfectant i tovalloles de paper en bobina fabricat en color negre
 • Dispensador de gel desinfectant i tovalloles de paper en bobina fabricat en color negre
 • Dispensador de gel desinfectant i tovalloles de paper en bobina fabricat en color negre

Dispensador de gel desinfectant i tovalloles de paper en bobina

204,49 €
Impostos inclosos Consultar

Dispensador de gel desinfectant i tovalloles de paper en bobina

 • La columna d'higiene és compacta i fàcil de posar en qualsevol lloc.
 • La columna es pot imprimir amb una impressió a tot color.
 • La columna és molt estable i fàcil de netejar.
 • Equipada amb un dispensador de gel de desinfecció i un rotllo de paper.
 • La personalització no està inclosa en el preu, consulteu la secció accessoris.
Colors i acabats
Quantitat
En estoc

Estació d'Higiene de mans amb dispensador de tovalloletes en rotllo i un contenidor per a residus al seu interior.

Li presentem la solució definitiva per a la higiene de mans dels visitants que acudeixen al seu establiment. Aquest suport allotja una ampolla de subministrament de gel desinfectant o sabó, un rotllo de tovalloles de paper per a mans i una bossa d'escombraries per rebutjar guants i mascaretes. Tot perfectament integrat en un suport molt robust, lleuger i estable.

La columna està fabricada amb plàstic dur recobert d'alumini laminat, això fa que la columna sigui molt estable i molt fàcil de netejar. A l'utilitzar aquest material, podeu posar la columna en qualsevol entorn. Es pot col·locar en restaurants, hospitals, centres d'atenció al públic, oficines, botigues o en qualsevol altre lloc on es precisi una bona higiene de mans.

La columna d'higiene Reactiva ve de sèrie en color blanc i negre, però es pot subministrar en multitut de colors, fins i tot en bronze, color Champagne, simil acer inoxidable, etc. La columna d'higiene Reactiva es pot imprimir, personalitzant-la amb el seu missatge i logotip.

L'ampolla de subministrament de gel està integrada dins del dispensador per evitar que es tombi. El suport del rotllo està col·locat de forma ergonòmica, perquè pugui reemplaçar-lo de forma molt fàcil. L'espai per al contenidor de residus és accessible per la part posterior i queda perfectament ocult per la part frontal.

Si està buscant una solució de qualitat amb tots els elements d'higiene integrats, aquest és el seu dispensador ideal. Aquesta columna d'higiene li serà útil durant molt de temps, fins i tot després de l'estat d'alarma produït pel Covid-19.

Aquest dispensador resulta molt útil per a serveis públics, cuines, bars, restaurants, oficines, recepcions, tallers, botigues, comerços, a la llar, o en el seu lloc de treball. La columna d'higiene Reactiva és la solució ideal per seguir les normes sanitàries que actualment tenim en vigor, i per protegir-nos dels gèrmens en el futur.

Aquest sistema dispensador ocupa molt poc espai, i s'integra perfectament a qualsevol estil de decoració tant en interiors com en exteriors coberts, sense perdre protagonisme pel seu disseny d'aspecte modern i minimalista.

L'estació d'higiene incorpora de sèrie un rotllo de tovalloles de paper per a mans i un pot de gel desinfectant, d'aquesta manera pot començar a utilitzar la seva estació de forma immediata en el mateix moment de rebre la seva comanda.

La columna disposa d'un espai per a un contenidor d'escombraries, al què es pot accedir per la part posterior del moble. Les tovalloles de paper en rotllo es dispensen per la part frontal, i el pot de gel desinfectant es troba a la part superior del moble o columna.

Aquesta columna pot personalitzar amb un missatge o el seu logotip, trobarà el preu de la personalització en l'apartat accessoris. Personalitzant la seva estació d'higiene, pot informar als seus visitants de les normes del seu establiment, o les instruccions que consideri necessàries, a part de poder aprofitar la personalització, per adaptar-la a la imatge gràfica del seu establiment.

Característcas Tècniques:

 • Color blanc
 • Dimensions 400 * 400 * 1000 mm
 • Pes 4 kg
 • Longitud (mm) 400
 • Ample (mm) 400
 • Alçada (mm) 1000
DIS-GEL-DES-TOA-BOB

Especificacions

Característiques del producte
Apte per exteriors
Fabricat en acrílic i metall

També li podria agradar