Dispensador automàtic de gel

204,49 €
Impostos inclosos Consultar

No necessita tocar el dispensador per desindectar les seves mans, el dosificador s'encarrega de subministrar la quantitat mínima necessària per a una correcta desinfecció.

A Reactiva, sabem que mai ha estat tan important com ara garantir la seguretat dels empleats i dels clients. Per satisfer les necessitats de mercat, hem dissenyat una columna per a un dispensador desinfectant de mans. La forma més eficaç de mantenir la higiene de tots els treballadors i visitants, tant en instal·lacions públiques com en oficines o en comerços. Aquesta columna disposa d'un espai publicitari o informatiu a la part superior, facilitant la comunicació en el punt de venda.

Quantitat
En estoc

Columna dispensadora automàtica de gel desinfectant

Avantatges del nou dispensador de gel automàtic: En primer lloc disposarà d'un sistema d'higiene de mans de funcionament fàcil, còmode i molt ràpid. Recomanem situar-lo a l'entrada del seu establiment, prop de taules o mostradors, o al costat de dispositius utilitzats per moltes persones, com a sistemes interactius on cal tocar les patallas amb les mans. Protegeixi de manera eficaç la propagació d'agents nocius, bacteris i virus.

Brindi als seus clients i empleats una major sensació de comoditat i seguretat, garantint així que la seva empresa compleixi amb totes les normatives i que es preocupi per la salut de tot el personal, generant confiança i valor per a la seva marca.

El gran avantatge del suport dispensador de Reactiva és l'espai addicional que es pot utilitzar amb finalitats publicitàries. En combinació amb una bona ubicació i també com a centre de desinfecció automàtic de mans, això contribueix a que la seva comunicació arribi a tots els usuaris del seu establiment.

Perquè aquest suport sigui efectiu és molt important la seva ubicació i visibilitat, això garantirà el seu ús per part de clients i empleats.

Els productes de Reactiva són equips extremadament útils que combinen moltes solucions pràctiques. Aportaran molts beneficis a la seva empresa, però sobretot li permetran evitar riscos innecessaris.

DISP-GEL-AUTO-PIE

Especificacions

Característiques del producte
Apte per exteriors coberts
Fabricat en acrílic i metall

També li podria agradar