Tablets Reactiva

Tablets professionals de 10,1 i 15,6 polzades, en versió no tàctil, i tàctil interactiva, amb i sense wifi, amb sistema operatiu Android.

Les tauletes professionals Reactiva són la solució perfecta per a qualsevol empresa que necessiti una eina portàtil i eficient per al seu negoci. Amb una pantalla de 10,1 o 15,6 polzades, aquestes tauletes estan disponibles en versió no tàctil i tàctil interactiva, amb i sense wifi.

Estan equipades amb el sistema operatiu Android, cosa que les fa altament compatibles i fàcils d'usar per a qualsevol usuari. Ideals en entorns industrials, docència, domòtica, recepcions d'hotels, museus, exposicions, presentacions, fires, congressos, etc.

A més, les tablets professionals Reactiva compten amb una àmplia varietat de funcions i característiques, com la capacitat de connectar-se a dispositius externs i la possibilitat de personalitzar i adaptar el programari a les necessitats específiques de la vostra empresa.

Amb la seva combinació de funcionalitat i portabilitat, les tablets professionals Reactiva són l'elecció perfecta per a qualsevol empresa que busqui una solució eficient i moderna per a les seves necessitats de tecnologia mòbil.

Filtres actius