Pantalles Esfèriques

Descobreix la nostra innovadora línia de Pantalles Esfèriques!

Des de 60 fins a 360 cm de diàmetre i amb resolucions de P1,5 a P2,5, aquestes pantalles ofereixen una experiència visual única que captivarà els teus clients.

Imagina poder portar els teus missatges de manera impactant i envoltant directament al punt de venda. Les nostres pantalles esfèriques són perfectes per crear un ambient immersiu i atraure latenció dels teus clients en qualsevol entorn comercial.

Amb el seu disseny distintiu, aquestes pantalles són ideals per a una àmplia gamma d'aplicacions, com ara:

  • Publicitat dinàmica: Presenta els teus productes i promocions de manera creativa i cridanera, capturant l'atenció dels clients i augmentant les vendes.
  • Informació interactiva: Proporciona als teus clients informació rellevant sobre els teus productes o serveis de manera innovadora i memorable.
  • Entreteniment: Crea experiències envoltants i emocionants amb contingut visual impactant, ideal per a esdeveniments especials o llançaments de productes.
  • Experiències de marca: Reforça la imatge de la teva marca i crea connexions emocionals amb els clients mitjançant experiències visuals úniques i sorprenents.

No perdis l'oportunitat de destacar al punt de venda amb les nostres pantalles esfèriques! Potencia la teva estratègia de màrqueting i ofereix una experiència inoblidable als teus clients.

Filtres actius