Protecció anti contagis

Material de protecció i de senyalització contra el contagi de les persones per agents infecciosos. Mampares protectores, dispensadors de desinfectant i guants, catifes desinfectants, material de senyalització, etc

Benvinguts al món del material de protecció i de senyalització contra el contagi d'agents infecciosos. Actualment és més important que mai garantir la seguretat i la salut de les persones en llocs públics i de treball.

La nostra gamma de productes inclou Mampares Protectores, Dispensadors de Desinfectant i Guants, Catifes Desinfectants, i Material de Senyalització. Tots aquests productes estan dissenyats per protegir les persones i reduir la propagació de virus i bacteris a l'entorn laboral o comercial.

Les Mampares Protectores són una solució efectiva i econòmica per proporcionar una barrera física entre les persones, reduint així la possibilitat de contagi. Els Dispensadors de Desinfectant i Guants ofereixen una forma ràpida i fàcil de mantenir les mans netes i segures en tot moment. Les catifes desinfectants garanteixen una neteja i desinfecció efectiva de les sabates abans d'entrar en un espai tancat. I el nostre Material de Senyalització, com a cartells i senyals de distanciament social, ajuda a mantenir una comunicació clara i efectiva per garantir la seguretat de les persones.

Els nostres productes són fabricats amb materials d'alta qualitat, resistents i fàcils de netejar, per tal de garantir una protecció duradora i eficaç. A més, oferim una àmplia varietat de dissenys i mides per adaptar-se a qualsevol entorn i necessitat.

En resum, si està buscant una solució efectiva i completa per protegir les persones i reduir la propagació de virus i bacteris al lloc de treball o comerços, el nostre material de protecció i de senyalització és l'opció ideal. Proporcionem una protecció duradora i eficaç, adaptant-nos a qualsevol entorn i necessitat.

Hi ha 27 productes.

Veient 1-27 de 27 producte(s)

Filtres actius