mascaretes personalitzades reutilizables
  • mascaretes personalitzades reutilizables
  • mascaretes personalitzades reutilizables
  • mascaretes personalitzades reutilizables
  • mascaretes personalitzades reutilizables

Cent mascaretes personalitzades reutilizables

532,40 €
Impostos inclosos Consultar

Personalitzeu les mascaretes amb la seva imatge corporativa

Experiències recents ens han demostrat la importància de les màscares bucals i nasals per prevenir la propagació de malalties virals per la protecció de gotetes o vapors. És una forma relativament barata i, a el mateix temps, extremadament eficaç de reduir el risc d'infecció, tant en persones sanes com malaltes.

Quantitat
En estoc

Protegiu-vos i protegeixi els altres amb estil

Com a fabricant de màscares impreses reutilitzables, volem satisfer les necessitats dels empresaris que han de fer front als perills derivats de la propagació de malalties en la societat moderna. A Reactiva, ens adonem que assegurar al nostre personal i els clients amb una mesura de protecció tan bàsica, no només és una eina per reduir riscos innecessaris, sinó també una prova de responsabilitat social corporativa.

Amb aquesta mentalitat presentem el nostre producte: una màscara impresa. La seva funció és minimitzar la penetració de microorganismes sense descuidar la comoditat per a l'usuari. Aquestes mascaretes es poden personalitzar amb qualsevol proposta gràfica per part de client, o podem dissenyar-les seguint les indicacions que vostès ens marquin.

El disseny de la màscara es basa en dues capes. Les parts internes i externes estan fetes de polièster, molt còmode i agradable al tacte. Rentant a 60 ° C és més que suficient, (no cal planxar la mascareta).

En termes de comoditat, ens enfoquem en crear una màscara amb un estampat que no impedeixi la respiració lliure i asseguri una excel·lent circulació d'aire, eliminant el problema de la condensació d'aigua al voltant de la boca i el nas. A més, utilitzem una solució eficaç en forma d'ajustar les bandes elàstiques darrere de les orelles. Gràcies a això, la mascareta s'adapta perfectament a la forma de la cara, augmentant el confort i eliminant els espais entre la pell i el material.

Un avantatge addicional del nostre producte és el fet de fabricar la màscara amb la seva pròpia impressió, això li permet combinar mesures de seguretat amb objectius de màrqueting. La possibilitat d'aplicar qualsevol gràfic a la capa exterior de la màscara li permet posar el logotip d'una empresa o botiga o optar per un disseny purament decoratiu, segons les seves pròpies necessitats. Gràcies a això, es pot utilitzar com un mitjà de protecció personal i com una peça més que conbina amb el seu estil personal.

El nostre producte està destinat a totes les empreses amb un nombre considerable de trabajadors i institucions amb alta rotació de personal. Això és aplicable a oficines, col·legis, hotels i comerços. Al triar les màscares reactiva, està comprant un producte d'alta qualitat a un preu molt competitiu.

MASC-PERS-REUT

Especificacions

Característiques del producte
Apte per exteriors

També li podria agradar