Filtrar per

Tamanys de pantalla

Tamanys de pantalla

Preu

Preu

  • 538,00 € - 11.435,00 €

Característiques del producte

Característiques del producte

Faristols Interactius

Faristols Interactius

Benvingut/da al món de la interactivitat a les teves presentacions. Els nostres faristols interactius t'ofereixen la millor solució per a conferències, congressos, debats, docència i presentacions professionals que requereixen la utilització de continguts multimèdia a les seves exposicions.

Amb les nostres solucions de faristols interactius, podràs afegir un toc de modernitat i dinamisme a les presentacions. Els nostres faristols estan dissenyats per adaptar-se a diferents tipus de dispositius, incloent tauletes, pantalles i projectors, cosa que et permet aprofitar al màxim la tecnologia per aconseguir una presentació d'alt impacte.

A més, els faristols interactius us ofereixen múltiples opcions d'interacció amb la vostra audiència, incloent pantalles tàctils, càmeres de videoconferència i sistemes de so integrats. Amb aquestes eines, podràs crear presentacions multimèdia interactives i aconseguir una experiència única per a la teva audiència.

Els faristols interactius són fàcils d'usar i configurar, cosa que us permetrà centrar-vos en la preparació de la vostra presentació. A més, el nostre equip de suport tècnic us oferirà assistència en cas que necessiteu ajuda en qualsevol moment.

En resum, els faristols interactius de Reactiva us ofereixen una solució completa per a les vostres necessitats de presentació. Si busques una manera de millorar les teves exposicions i aconseguir una interacció més efectiva amb la teva audiència, els nostres faristols interactius són l'opció ideal per a tu.

Hi ha 17 productes.

Veient 1-17 de 17 producte(s)

Filtres actius