Expositors i nous suports publicitaris de Reactiva Publicitat

Mostri els seus productes i continguts en el punt de venda o d’exposició.

La millor forma de vendre els seus productes és comunicant en el lloc on es pren la decisió de compra. Els continguts audiovisuals i interactius permeten mostrar les excel·lències dels seus productes o serveis de forma més cridanera i efectiva.

Reactiva Publicitat li ofereix suports per a la comunicació en el punt de venda, utilitzeu monitors, tablets o telèfons mòbils per comunicar i convèncer els seus clients que els seus productes són la millor opció entre els productes que ofereix la seva competència.

Disponen d'una àmplia gamma de suports per tablets, monitors o dispositius mòbils que li permetran exposar els seus continguts en el punt de venda, presentació o exposició.

A part de subministrar suports per a la comunicació visual, també li oferim expositors especials per mostrar els seus productes físics en el seu local d'exposició o showroom. Mostri els seus productes en vitrines fabricades en vidre temperat amb il·luminació Led, o en expositors fabricats en diferents materials, cada producte mereix un sistema que li permeti destacar de la seva competència, consulteu-nos sobre els diferents sistemes especials d'exposició, podem adaptar el sistema al seu producte .