Condicions

Informació important sobre l'enviament o devolució dels productes de Reactiva Publicitat.

Si no troba la resposta a la seva pregunta, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte o truqui al telèfon +34 937.259.460

Condicions de venda
La botiga https://expositores.reactivapublicidad.es utilitza els serveis de la plataforma Upela per seleccionar l'empresa de transport que enviarà les seves comandes.

Paquet postal
Vostè rebrà un correu electrònic per que pugui consultar l'estat de la seva comanda.

Despeses d'enviament
Els costos d'enviament per a la seva ordre són:

lliurament
Quan vostè realitza una comanda de dilluns a divendres abans de les 15:00 pm a https://expositores.reactivapublicidad.es i un cop fet el pagament, el seu paquet es lliurarà entre 3 a 6 dies, sempre que el producte estigui disponible en stock i la direcció d'enviament sigui dins de la Unió Europea. Si transcorreguts 7 dies després d'haver realitzat la comanda, encara no ha rebut el paquet, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte o truqui al +34 937.259.460.

Recepció d'un producte danyat o defectuós
Si vostè rep un producte en mal estat, notifiqui-immediatament mitjançant e-mail info@reactivapublicidad.es adjuntant una foto de l'estat en què ha arribat el seu producte. El producte li serà substituït i amb la substitució vostè rebrà una etiqueta de devolució de https://expositores.reactivapublicidad.es.


Devolució d'un producte no satisfactori
A partir de la data de lliurament del producte, vostè disposarà de 5 dies hàbils per a notificar als https://expositores.reactivapublicidad.es les seves queixes. Per a nosaltres és molt important saber els motius de la devolució. No s'admeten devolucions de productes usats, i la devolució s'ha de fer sempres amb l'embalatge original. Preguem que tingui cura l'empaquetat dels productes a retornar, eviti al màxim que aquest arribi deteriorat als nostres magatzems. Si l'embalatge o el producte arribés danyat, perdrà el dret al reemborsament de la quantitat pagada. Un cop rebut el producte en bon estat, la devolució dels seus diners es pot demorar fins a 20 dies i es realitzarà en el compte registrat en el moment de la compra.

Devolució d'un producte per garantia
Molts productes de https://expositores.reactivapublicidad.es tenen una garantia legal de 6 mesos i 18 mesos de garantia addicional (total de 2 anys / 24 mesos). La devolució serà revisada d'acord amb les condicions i l'ús del producte. En el cas que el producte es deteriori dins dels 6 mesos després de la compra (és poc probable si l'ús ha estat apropiat), si us plau, poseu-vos en contacte amb servei al client: info@reactivapublicidad.es i adjunti algunes fotos del defecte del producte. Quan es rep la devolució d'un producte per garantia, rebrà una etiqueta de devolució de https://expositores.reactivapublicidad.es. En cas que el producte ja no estigui disponible en el moment de la devolució, li oferirem la millor alternativa possible, igualant o superant la qualitat del mateix.


A les devolucions, desafortunadament hem de cobrar un 25% de taxa de reposició.

L'adressa de retorn de https://expositores.reactivapublicidad.es és: Reactiva Publicitat, C /. Brujas, 97 - 08202 SABADELL (Barcelona) Spain.