Termòmetre amb dispensador automàtic de gel
  • Termòmetre amb dispensador automàtic de gel
  • Termòmetre amb dispensador automàtic de gel
  • Termòmetre
  • Termòmetre amb dispensador automàtic de gel

Termòmetre amb dispensador automàtic de gel

269,83 €
Impostos inclosos Consultar

No necessita tocar el dispensador per prendre la temperatura i per desinfectar les seves mans, el dosificador s'encarrega de subministrar la quantitat mínima necessària per a una correcta desinfecció.

A Reactiva, sabem que mai ha estat tan important com ara garantir la seguretat dels empleats i dels clients. Per satisfer les necessitats de mercat, hem dissenyat una columna per a un dispensador desinfectant de mans que ademés pren la temperatura. La forma més eficaç de mantenir la higiene de tots els treballadors i visitants, tant en instal·lacions públiques com en oficines o en comerços. Aquesta columna disposa d'un espai publicitari o informatiu a la part superior, facilitant la comunicació en el punt de venda.

Quantitat
En estoc

Columna dispensadora automàtica de gel desinfectant amb termòmetre incorporat

Avantatges del nou dispensador de gel automàtic amb termòmetre incorporat: En primer lloc disposarà d'un sistema d'higiene de mans de funcionament fàcil, còmode i molt ràpid. Recomanem situar-lo a l'entrada del seu establiment, prop de taules o mostradors, o al costat de dispositius utilitzats per moltes persones, com a sistemes interactius on cal tocar les patallas amb les mans. Protegeixi de manera eficaç la propagació d'agents nocius, bacteris i virus, a la vegada que detecta la temperatura dels usuaris.

Brindi als seus clients i empleats una major sensació de comoditat i seguretat, garantint així que la seva empresa compleixi amb totes les normatives i que es preocupi per la salut de tot el personal, generant confiança i valor per a la seva marca.

El gran avantatge del suport dispensador de Reactiva amb termòmetre incorporat és l'espai addicional que es pot utilitzar amb finalitats publicitàries. En combinació amb una bona ubicació i també com a centre de desinfecció automàtic de mans, això contribueix a que la seva comunicació arribi a tots els usuaris del seu establiment.

Perquè aquest suport sigui efectiu és molt important la seva ubicació i visibilitat, això garantirà el seu ús per part de clients i empleats.

Els productes de Reactiva són equips extremadament útils que combinen moltes solucions pràctiques. Aportaran molts beneficis a la seva empresa, però sobretot li permetran evitar riscos innecessaris.

DISP-GEL-AUTO-PIE-TERMO

Especificacions

Característiques del producte
Apte per exteriors coberts
Fabricat en acrílic i metall

Descarregar

Instrucciones termómetro

Instrucciones de funcionamiento del termómetro

Descarregar (2.7M)

També li podria agradar