Totem Practik P3 Transportable per a Exteriors o Interiors (acoplable)

5.682,16 €
Impostos inclosos Consultar

Totem transportable apte per a exteriors i interiors

Els tòtems de la gamma Practik es caracteritzen pel seu disseny acurat, la lleugeresa i el marc ultrafí. Es fabriquen en quatre versions diferents, 2 són per a exteriors i dues més per a interiors, la diferència entre ells bàsicament està en la mida de la pantalla, que al model Plus és més gran.

  • Pantalla Practik P3 per a Exteriors: 576 x 1920 mm.
  • Pantalla Practik P3-Plus per a Exteriors: 768 x 1920 mm.
  • Pantalla Practik P3 per a Interiors: 576 x 1920 mm.
  • Pantalla Practik P2.5-Plus per a Interiors: 640 x 1920

Seleccioneu al menú desplegable si voleu un totem per a exteriors, per a interirors, la mida de pantalla o si voleu afegir la caixa de transport a la cistella de la compra.

Tamanys de pantalla
Quantitat
En estoc

Una solució molt polivalent per mostrar els seus missatges en alta resolució i lunimositat, tant a exteriors com a interiors

Els tòtems de la sèrie Practik són acoblables, junts, poden formar imatges de gran format de gran espectacularitat. Les caixes de transport, disponibles com a accessori, permeten transportar i emmagatzemar 3 unitats, que poden actuar de manera independent, o es poden unir, formant múltiples combinacions.

Màxima facilitat d'ús, sense complexos ajustaments, programari molt intuïtiu, no requereix cap formació prèvia, només connectar, i tot en marxa!, reprodueix automàticament vídeo, imatges, text i altres programes.

Sistema dʻajust automàtic de la lluminositat, estalviant energia. Per aconseguir un impacte publicitari més gran, el totem pot connectar-se a un altaveu. Aquest tòtem també pot tenir funcions interactives (opcional, consultar costos).

El totem model Practik disposa de rodes per facilitar-ne el transport, però també pot ser fixat al terra, o penjat a la paret. Les pantalles poden col·locar-se de forma més creativa, si voleu col·locar-les de forma irregular, la imatge resultant quedarà unificada en tota la superfície dels tòtems acoblats.

Els totems Practik són molt apropiats per a establiments i centres comercials, hotels, esdeveniments, restaurants, escoles, fires i museus, hospitals, botigues, bancs, bars, etc.

Disposen d'un rang d'ús ampli, (-40 a +75º C), alta resistència a la humitat (IP65). Realitzem exhaustius controls de qualitat i funcionament previs a l'enviament. Els totems Practik estan certificats FCC/CE/RoHS/ISO.

Poden controlar-se mitjançant mòbils, ordinadors o tauletes a través de xarxa, HDMI, USB o Wifi. Disposen de Media Player bi-modal, síncron i asíncron, Zoon in & out en temps real, 8 GB de memòria, Suporta expansió USB, Interface HDMI i sortida d'àudio.

TOTEM-PRACTIK-P3-EX