Dispensador de gel desinfectant
  • Dispensador de gel desinfectant
  • Dispensador de gel desinfectant
  • Dispensador de gel desinfectant

Columna dispensadora de gel desinfectant

154,88 €
Impostos inclosos Consultar

Assegureu-vos que els vostres visitants entrin al seu negoci amb les mans ben desinfectades

Columna dispensadora de gel desinfectant apte per situar a l'entrada de comerços, magatzems o oficines, permet integrar dos dispensadors de gel hidroalcohòlic o líquids desinfectants, i posseeix també dos dispensadors a la part frontal que li permeten allotjar guants o marcaretes.

Pot decidir si vol el model de fins a 2 dispensadors de bany de 500 ml. o el de fins a 2 garrafes de 5 litres. El suport inclou un portacartells de metacrilat transparent per mostrar el seu missatge, i un orifici a la part frontal per rebutjar guants i mascaretes.

Personalització del producte

No oblideu desar la vostra personalització per poder afegir-la al carro
  • 250 car. màxim
Quantitat
En estoc

Columna dispensadora de gel desinfectant

La pendemia del coronavirius ha canviat les nostres vides fins a tal punt, que necessitem tenir a mà productes que ens protegeixin davant contagis de virus i bacteris, per aquest motiu a Reactiva hem dissenyat una columna que ens permet dispensar gel desinfectant i allotjar al seu interior guants i mascaretes, perquè els nostres clients o visitants puguin entrar a les nostres instal·lacions, amb la màxima garantia d'higiene i seguretat.

La columna dispensadora Reactiva, permet ser personalitzada amb el logotip de la seva empresa, demani més informació sobre la personalització de dispensadors.

COL-DISP-GEL-DES

Especificacions

Característiques del producte
Apte per exteriors
Fabricat en material acrílic o metacrilat

També li podria agradar