Columna model Elevator (alçada regulable electrònicament)

1.018,82 €
Impostos inclosos Consultar

S'han acabat els ajustos manuals de regulació d'altura del seu suport per tablet

La regulació electrònica d'aquest suport, li permet adaptar l'altura del seu suport per tablet entre 750-1300 mm de forma molt còmoda i ràpida.

El preu del suport no inclou la caixa per allotjar la seva tablet, pot triar el seu model de tablet al menú desplegable que trobarà més avall, i si no el troba indiqui'ns el model del seu tablet en el camp de "Indiqui'ns el seu model de tablet.

Personalització del producte

No oblideu desar la vostra personalització per poder afegir-la al carro
  • 250 car. màxim
Colors i acabats
Caixes Universals per Elevator
Quantitat
En estoc

Suport de peu amb altura regulable electrònicament

Aquest suport permet regular l'alçada de la tablet automàticament (entre 750-1300mm) mitjançant un dispositiu instal·lat a la part inferior de la caixa de la tablet.

Suport universal compatible amb tots els models de tablet del mercat (Per la Samsung Tab A 10.1 necessita un adaptador especial).

El seu accionament és molt senzill, simplement prement el botó de pujada o baixada podem col·locar la tablet a l'altura desitjada, evitant els incòmodes accionaments manuals, que requereixen temps i esforç.

Especialment indicat per tablets d'entre 9 i 11 polzades, pot triar el model de caixa que més li agradi (Light o Media) adaptable al model de tablet que vostè faci servir. Desplegueu el menú que trobareu més avall per trobar el seu model de tablet o envieu-nos el vostre model en el camp de personalització.

Aquest model de suport es fabrica en color blanc i negre.

ELEV-LIGH-IPAD129-B

Especificacions

Característiques del producte
Apte per exteriors coberts
Fabricat en metall
Requereix un adaptador per a tablets

També li podria agradar