Suport de sòl Blume, en acer inoxidable
 • Suport de sòl Blume, en acer inoxidable
 • Suport de sòl Blume, en acer inoxidable
 • Suport de sòl Blume, en acer inoxidable
 • Suport de sòl Blume, en acer inoxidable
 • Suport de sòl Blume, en acer inoxidable
 • Suport de sòl Blume, en acer inoxidable

Suport de sòl Blume, en acer inoxidable

428,34 €
Impostos inclosos Consultar

Un suport per tablets especial per a entorns sanitaris, entorns de producció, hostaleria, farmàcia, on es necessita molta higiene, més seguretat i també estabilitat.

El suport per a sòl model Blume està fabricat en acer inoxidable raspallat, apte per a entorns de treball com fàbriques, centres d'atenció mèdica, espais de processament d'aliments, establiments del sector de l'hostaleria, etc.

Personalització del producte

No oblideu desar la vostra personalització per poder afegir-la al carro
 • 250 car. màxim
Quantitat
En estoc

El suport de sòl per tablets Blume, té una estructura molt robusta, apte per a la seva utilització en entorns de treball molt humits i en els quals es requereix un elevat grau d'higiene, com per exemple en l'elaboració d'aliments, o en una indústria farmacèutica, adaptant-se a les normatives especials per a l'ús d'eines i mobiliari en aquestes zones.

El suport de peu per tablets Blume, està fabricat en acer inoxidable raspallat i té una base una mica més pesada que un suport de sòl per tablets estàndard. La placa de la base està encastada i té més espai per als cables i altres elements perifèrics.

L'angle de visió de la tablet és estàndard en un angle de 30 graus. El resultat és una posició de treball òptima per a l'ús de dispositius digitals. Si se li afegeix una unitat d'inclinació (com a accessori), es pot ajustar l'angle de visió de la tablet des d'una posició vertical, fins a gairebé la posició horitzontal.

La carcassa amb pany on es col·loca la tablet, pot ser del mateix material, acer inoxidable raspallat. També pot triar un suport acrílic, en blanc o negre. El plàstic, com el metacrilat, s'utilitza àmpliament en l'atenció mèdica, tot i que no només als hospitals, sinó també a les clíniques i consultoris dentals o mèdics. Aquest tipus de material és especialment adequat per al seu ús en centres sanitaris, com sales de fisioteràpia i instal·lacions esportives.

El més freqüent és trobar aquest tipus de suports d'informació digital en una farmàcia, una drogueria o un supermercat.

El suport de sòl per tablets model Blume pot equipar-se amb tablets que van des de 7 polzades fins a les tablets de gran format de 13,3 polzades, però a més, pot equipar-se amb una placa de monitor VESA que permet allotjar monitors de fins a 27 polzades.

Aquest suport de sòl té un angle de visió diferent que el converteix en un element molt ergonòmic per a l'usuari. És molt habitual trobar-se aquest tipus de dispositius en farmàcies o locals on es necessita obtenir informació dels clients o oferir informació interactiva extra en el punt de venda o d'atenció.

Aquest suport és molt robust i estable gràcies a la seva base d'acer de 4 mm de gruix, de manera que si algú pressiona la tablet o el monitor, per exemple, per obtenir el seu tiquet de torn, es garanteix a el 100% que romandrà fermament en el seu lloc. Aquest suport és ideal per omplir dades dels usuaris, per al màrqueting, per al control de maquinària com fotocopiadores, o en tallers de tota mena.

El reposapeus té una àrea reservada perquè els peus no toquin la base del suport, aquest espai permet que l'usuari pugui aproximar-se més a la tablet.

La columna té espai suficient per col·locar un logotip o missatge per cridar l'atenció als usuaris, també pot incorporar un placa frontal (com accessori) que li permet ampliar la superfície de retolació.

La funció principal d'aquest suport interactiu consisteix a descarregar de treball al personal d'atenció al client, ja que és el mateix client és qui interactua en el punt d'atenció.

Si vostè li incorpora a aquest suport una impressora de tiquets o un escàner, obtindrà una solució completament personalitzada per al seu establiment.

El suport d'acer inoxidable raspallat, una mica més ample, també garanteix un suport estable causa del seu pes, però està proveït de 3 petits orificis roscats. En aquests forats es pot cargolar opcionalment un panell de plàstic sorrejat. En aquest panell es poden aplicar missatges com un logotip o una informació de l'empresa. D'aquesta manera, atraurà el visitant a la solució digital interactiva i estalviarà personal informant el públic digitalment. Sota la placa base d'acer inoxidable es pot col·locar un carro amb rodes. D'aquesta manera, pot canviar fàcilment la posició del suport de sòl. Per descomptat, dues de les quatre rodes tenen frens. A més, es pot col·locar una unitat al carro en la qual es poden col·locar una o més bateries addicionals. Però aquesta unitat també pot utilitzar-se per col·locar altres mitjans, com un reproductor multimèdia. D'aquesta manera, volem oferir-li la possibilitat d'elaborar un producte complet.

Aquest suport té l'avantatge que a l'ésser modular, permet canviar peces a mesura que canvien les seves necessitats, suposem que vol canviar el model de Tablet, en aquest cas no serà necessari canviar tot el conjunt, només necessitarà canviar l'adaptador (si la nova Tablet és de les mateixes polzades), o la caixa per a la Tablet, en el cas que desitgi canviar la mida de la seva tablet.

Si vostè compra aquest suport sense accessoris extra, i en el futur decideix afegir-te una impressora de tiquets, un lector de codis de barres, o qualsevol altra funcionalitat, pot fer-ho sense cap tipus de problema.

Sens dubte, el suport per tablet Blume, és una molt bona elecció.

Especificacions tècniques:

 • Marca: Reactiva
 • Garantia: 2 anys
 • Color: Acer inoxidable
 • Material: Acer inoxidable
 • Pes: 11 kg
 • Dimensions: 450 * 300 * 1050 mm
 • Longitud (mm): 300
 • Amplada (mm): 450
 • Alçada (mm): 1050
 • Tipus de suport: Suport de sòl o de peu
 • Tipus de casset: Universal metàl·lic
 • Material de casset: Metall
 • Ajust de casset: Universal
 • Mida del casset (polzades): 9-11
 • Dimensions dels cassets: 334 * 225 * 20 mm
 • Cinta de retallada de pantalla: 240 * 168 mm
 • Placa de gruix: 4 mm
 • Placa de dimensions: 450 * 300 mm
 • Alçada del tub: 1050 mm
 • Alçada a centre de la tauleta: 1050 mm
 • Adequat per a: Apple iPad 2019/2020 10.2, Apple iPad Air 3 10.5 2019, Samsung Galaxy Tab A7 10.4, Apple iPad 1, Apple iPad 2, Apple iPad 3, Apple iPad 4, Apple iPad 5, Apple iPad 2017 9.7, Apple iPad 2018 9.7, Apple iPad Air gener, Apple iPad Air 2, Apple iPad Air 10.9, Apple iPad Pro 9.7, Apple iPad Pro 10.5, Apple iPad Pro 11 2018, Apple iPad Pro 11 2020, Lenovo Tab M10, Microsoft Surface Go, Samsung Galaxy Note 10.1, Samsung Galaxy Tab 3 10.1, Samsung Galaxy Tab 4 10.1, Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016, Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019, Samsung Galaxy Tab A 10.5, Samsung Galaxy Tab A 9.7, Samsung Galaxy Tab I 9.6, Samsung Galaxy Tab PRO 10, Samsung Galaxy Tab S 9.7, Samsung Galaxy Tab S2 9.7, Samsung Galaxy Tab S3 9.7, Samsung Galaxy Tab S4 10.5, Samsung Galaxy Tab S5e 10.5, Samsung Galaxy Tab S6 10.5, Pràcticament totes les tauletes d'entre 9 i 11 polzades

BLUME-TAB-INOX

Especificacions

Característiques del producte
Apte per exteriors coberts
Fabricat en metall
Requereix un adaptador per a tablets

També li podria agradar