Potes amb rodes per a rètols electrònics
  • Potes amb rodes per a rètols electrònics

Potes amb rodes per a rètols electrònics

245,63 €
Impostos inclosos Consultar

Converteixi el seu rètol electrònic en un display lluminós mòbil

Amb aquest accessori vostè podrà col·locar el seu rètol electrònic en qualsevol lloc, desplaçant-lo còmodament a qualsevol punt del seu establiment, local comercial, punt d'exposició o empresa.

Aquest suport per a rètols pot adaptar-se a qualsevol format standard que vostè necessiti, tambié pot utilitzar-lo com a mitjà de transport per a rètols que necessiti canviar de lloc de forma puntual.

Quantitat
En estoc

Les potes amb rodes, li permeten canviar la ubicació del seu rètol electrònic de forma molt fàcil

Amb aquest accessori vostè pot convertir el seu rètol interior o exterior, en un tòtem o display per a la comunicació en el punt de venda o d'exposició, d'aquesta manera pot donar-li al seu rètol una segona vida, ja que pot servir tant per al seu establiment, com per a esdeveniments puntuals fora de la seva empresa, com ara fires, exposicions o congressos, en els que a vostè li interessi comunicar als seus clients missatges dinàmics de forma molt original.

L'excel·lent relació qualitat-preu, d'aquest accessori, li permet convertir qualsevol rètol en un canal de comunicació molt potent per llançar missatges als seus clients.

No es conformi amb displays estàtics o amb els avorrits Roll-ups, pensi en les infinites possibilitats que li dóna aquest suport mòbil, juntament amb el seu rètol electrònic, mai més necessitarà imprimir els seus missatges, tampoc haurà de tirar les seves antigues impressions, ja que podrà renovar els continguts sempre que vostè vulgui.

PATA-RUEDA-ROTUL

Especificacions

Característiques del producte
Apte per exteriors coberts

També li podria agradar