Rètols electrònics multiformat
  • Rètols electrònics multiformat
  • mides d'altura standard
  • mides d'amplada standard
  • rètol electrònic amb rodes opcional
  • rètol electrònic amb rodes opcional

Rètols electrònics multiformat (48x68 cm.)

804,65 €
Impostos inclosos Consultar

Rètol electrònic multiformat, adaptable a tot tipus de façanes o interiors

Sens dubte aquest és el millor sistema de retolació que hi ha actualment al mercat, l'avantatge de mostrar imatges dinàmiques a alta resolució, amb una lluminositat de 6500 nits potència lumínica.

No hi ha rètol que se li resisteixi, amb una excel·lent relació qualitat preu, i una senzilla instal·lació, vostè tindrà un rètol amb multitud de possibilitats comunicatives i podrà mantenir sempre la imatge d'empresa al dia, ja que les imatges estàtiques o dinàmiques que vostè desitgi mostrar, les podrà canviar sempre que vostè ho necessiti, i d'una forma extraordinàriament senzilla.

Amb aquest sistema de retolació vostè rendibilitzarà la seva inversió en retolació per sempre.

Personalització del producte

No oblideu desar la vostra personalització per poder afegir-la al carro
  • 250 car. màxim
Formats per a rètols
Quantitat
En estoc

El rètol definitiu que sempre estarà actualitzat, i que mai més haurà de canviar

El rètol electrònic multiformat per a tot tipus d'establiments, permet mostrar la imatge del seu establiment de forma dinàmica tant a l'exterior com a l'interior, amb una intensitat lumínica excepcional (6500 nits), i amb un consum molt baix, a més té l'avantatge de poder mostrar múltiples missatges diferents quan a vostè li convingui.

La retolació convencional ha passat a la història, el seu alt cost i la poca flexibilitat per canviar la imatge i els continguts, fan del sistema de rètols electrònics, la millor alternativa per a potenciar la imatge del seu establiment.

Un rètol cridaner, amb missatges atractius, capta l'atenció dels compradors i convida a entrar al seu establiment. Amb el sistema de rètols electrònics mai més haurà de pensar en la retolació del seu local, encara que l'activitat de la mateixa vagi canviant, ja que vostè podrà actualitzar els continguts sempre que ho necessiti.

Consulteu la taula de mesures que trobarà entre les imatges del producte, per triar la que millor s'adapti al seu establiment. Vostè pot utilitzar aquest sistema tant per a la façana exterior, com per rètols o displays interiors, la seva lluminositat li permetrà mostrar els seus missatges amb total claredat independentment de la llum ambiental que vostè tingui a l'interior o a l'exterior del seu local.

Aquest sistema pot anar ancorat a la paret, o també se li poden incorporar rodes per mostrar les imatges en qualsevol punt del seu local, el kit de rodes no està inclòs en el preu, pot consultar el seu preu en els suggeriments que trobareu més avall.

Per triar els formats estàndard, desplegament les opcions del producte, en elles trobarà la mida mínima, mitjana i màxima de les mesures d'amplada i alçada, per altres mesures demani'ns un pressupost.

ROTUL-ELECTRON

Especificacions

Característiques del producte
Apte per exteriors coberts

També li podria agradar