Suport per a pistola lectora de codis

42,11 €
Impostos inclosos Consultar

Suport per a pistola lectora de codis

Suport per a col·locar la pistola lectora de codis al costat del suport universal metàl·lic de seu tablet.

Fabricat en material acrílic brillant en els colors standard blanc, negre i transparent (per a altres colors consultar).

Permet la utilització del lector de codis de forma molt pràctica, pot muntar-se a la dreta de la seva Tablet, quedant el pany de seguretat a mà esquerra, en el cas que sigui necessari muntar el suport per a la pistola lectora a la banda esquerra, seria necessari que s'especifiqui un suplement en la seva comanda, perquè el mànec de la pistola resulti pràctic per a les persones esquerranes, en aquest cas el pany passaria a estar col·locada en el costat dret.

Personalització del producte

No oblideu desar la vostra personalització per poder afegir-la al carro
  • 250 car. màxim
Quantitat
En estoc

Instruccions de col·locació del suport a la tapa de la caixa de la tablet:

Amb la tapa de la caixa de la tablet oberta, poseu la safata de suport de la seva pistola lectora al costat del lateral dret per fer coincidir els forats de tots dos suports (el pany quedarà a mà esquerra), seguidament agafi el cargol avellanat i poseu-la a l' metacrilat travessant el forat corresponent i roscándolo a la femella femella. Premeu els cargols fins a fixar bé el suport i tindrà el conjunt ben unit i compacte.

Ara ja pot posar el seu Tablet i tancar la tapa de la caixa juntament amb el suport per a la pistola lectora incorporat.

ACCE-SOPORT-LECTOR

Especificacions

Característiques del producte
Apte per exteriors coberts
Fabricat en acrílic i metall

També li podria agradar