• accessori ocultador del botó d'inici de la tablet

Ocultador del botó d'inici o la càmera

25,41 €
Impostos inclosos Consultar

Mòdul ocultador del botó d'inici o la càmera

Aquest accessori permet ocultar el botó d'inici i el de la càmera la tablet en els suports model Universal Metàl·lic, la resta de suports en acrílic no necessiten aquest accessori, ja que es fabriquen a la mida del model de tablet que sol·licita el client en el moment de fer la seva comanda.

A part d'ocultar o mostrar el botó d'inici o la càmera frontal de la tablet, aquest accessori serveix com adaptador del suport universal al format de panatalla específic del seu model de tablet, per la qual la seva utilització serà necessària encara vostè desitgi mostrar tant la càmera com el botó d'inici de la seva tablet.

Personalització del producte

No oblideu desar la vostra personalització per poder afegir-la al carro
  • 250 car. màxim
  • 250 car. màxim
  • 250 car. màxim
  • 250 car. màxim
Quantitat
En estoc

Bloquegeu la càmera de la tablet i impediu l'accés al botó d'inici als usuaris

El mòdul d'ocultació del botó d'inici i la càmera, permeten que l'usuari no pugui accedir a aquestes funcions, permetent limitar l'accés a les operacions que realment ens interessen.

Aquest accessori es fabrica en material acrílic brillant de color blanc i negre, (per a altres colors consultar).

Especialment dissenyat per a ser utilitzat en el suport Universal Metàl·lic, aquest accessori serà necessari si volem amagar o alliberar funcions d'accés a l'usuari, i també ens serveix com a adaptador al format de pantalla específic del seu model de tablet. En el cas que en el futur desitgi canviar la seva tablet, només haurà de substituir aquest adaptador, la resta del suport el podrà aprofitar sempre que la pantalla de la nova tablet sigui del mateix rang de polzades que l'anterior.

ACCE-OCULT-BOT-INI

Especificacions

Característiques del producte
Apte per exteriors coberts

També li podria agradar