suport de tablet per a vehícles
  • suport de tablet per a vehícles

Suport de tablet per a vehicles

160,58 €
Impostos inclosos Consultar

Suport de tablet per a vehicles

Suport de seguretat per tablet indicat per a vehicles de transport, ambulàncies, furgonetes de repartiment, camions, autobusos, etc. Protegeixi el seu tablet del robatori mentre està fora del seu vehicle.

Tamanys de pantalla
Colors i acabats
Quantitat
En estoc

Suports universals de seguretat per tablets, especials per a vehicles comercials, industrials o camions.

Els suports per a tablet solen ser poc segurs davant el robatori, per aquest motiu hem desenvolupat un suport per tablet molt robust, que li permet deixar el seu tablet en el vehicle mentre realitza un servei que l'obliga a abadonar el vehicle temporalment, aquest suport està especialment indicat per a vehicles de transport, ambulàncies, furgonetes de repartiment, camions, autobusos, etc.

És habitual el robatori de tablets mentre el conductor es troba fora del vehicle, desafortunadament això succeeix quan abandonem el vehicle momentàniament, n'hi ha prou amb uns segons perquè el lladre trenqui el vidre i s'emporti fàcilment la tablet arrencant el suport d'una tirada.

Els suports de seguretat per a tablets de Reactiva es poden ancorar directament sobre el quadre de comandament practicant simplement 4 forats i col·locant una placa metàl·lica a l'interior que permet subjectar fermament el suport a una superfície plana (acostuma a ser la mateixa safata del quadre de comandament).

La base del suport té una inclinació de 45º per evitar el contacte amb el parabrisa, i permet orientar la tablet a un dels costats, o pot accessible per el conductor i l'acompanyant.

Si voleu orientar la tablet lliurement podeu instal·lar el mòdul de rotació de la base de la tablet, encara que recomanem deixar-la fixa per evitar que es mogui en trajectes amb corbes.

També es pot orientar la tablet en horitzontal o vertical sense necessitat del mòdul de rotació de la caixa de la tablet, encara que si voleu canviar de posició fàcilment, us recomanem que l'instal·leu.

Si busqueu un suport robust i segur per instal·lar la tablet en el seu vehicle, aquesta és la millor solució.

UMSV7-8-INOX

Especificacions

Característiques del producte
Fabricat en metall
Requereix un adaptador per a tablets

També li podria agradar