Bastidor per a quadres Led A3 (1,3 x 2m.)
  • Bastidor per a quadres Led A3 (1,3 x 2m.)
  • Bastidor per a quadres Led A3 (1,3 x 2m.)

Bastidor amb quadres Led A3 (1,3 x 2m.)

1.231,78 €
Impostos inclosos

Kit amb bastidor per a dues columnes de tres quadres led A3 vertical en cadascuna, (per a altres combinacions consultar).

La mida del bastidor és de 1,3m d'ample x 2 m d'alt. Fabricat en perfil d'alumini, inclou dues potes amb quatre rodes (dues amb fre). Sistema de cablejat interior preinstal·lat, no necessita instal·lació (de fàcil muntatge).

Inclou dos parells de cables tensors i 6 quadres led de mida A3 vertical amb il·luminació a dues cares (per a altres combinacions consultar).

Quantitat
No hi ha prou producte en estoc


Bastidor expositor d'alumini per ofertes immobiliàries

Kit per mostrar ofertes immobiliàries en aparadors que necessiten retirar els quadres led amb facilitat, o per a locals amb dificultat per a la instal·lació de carrils electrificats.

De fàcil muntatge, no necessita instal·lació, el cablejat intern preinstal·lat, permet fer un muntatge senzill i net en molt poc temps.

El Kit inclou el bastidor a determinades mesures estàndard amb la possibilitat de fabricació especial a una mida màxima de 1600 mm d'ample x 2000 mm d'alt (per a mesures especials sol·licitar pressupost).

BASTIDORLED-A3-13-2

Especificacions

Característiques del producte
Apte per exteriors coberts

També li podria agradar