Bastidor amb quadres Led A4 (1 x 2m.)

717,53 €
Impostos inclosos Consultar

Kit amb bastidor per a dues columnes de tres quadres led A4 vertical en cadascuna, (per a altres combinacions consultar).

La mida del bastidor és de 1m d'ample x 2 m d'alt. Fabricat en perfil d'alumini, inclou dues potes amb quatre rodes (dues amb fre). Sistema de cablejat interior preinstal·lat, no necessita instal·lació (de fàcil muntatge).

Inclou dos parells de cables tensors i 6 quadres led de mida A4 vertical amb il·luminació a dues cares (per a altres combinacions consultar).

Quantitat
En estoc

Bastidor expositor d'alumini per ofertes immobiliàries

Kit per mostrar ofertes immobiliàries en aparadors que necessiten retirar els quadres led amb facilitat, o per a locals amb dificultat per a la instal·lació de carrils electrificats.

De fàcil muntatge, no necessita instal·lació, el cablejat intern preinstal·lat, permet fer un muntatge senzill i net en molt poc temps.

El Kit inclou el bastidor a determinades mesures estàndard amb la possibilitat de fabricació especial a una mida màxima de 1600 mm d'ample x 2000 mm d'alt (per a mesures especials sol·licitar pressupost).

BASTIDORLED-A4-1-2

Especificacions

Característiques del producte
Apte per exteriors coberts

També li podria agradar