Aromes per a Difusors Reactiva (1 Litre)
  • Aromes per a Difusors Reactiva (1 Litre)

Aromes per a Difusors Reactiva (1 Litre)

108,90 €
Impostos inclosos Consultar

Aromes Essencials concentrats per Difusors Reactiva

Hem preparat una selecció d'aromes essencials concentrats, per a la creació d'ambients adaptats a tot tipus d'oficines o establiments comercials.

Activeu el menú desplegable que trobarà a continuació per seleccionar l'aroma més apropiat per a oficina o negoci.

Per obtenir més informació sobre la nostra gamma d'aromes Essencials, pot trucar al telèfon: 93 725 94 60 o poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic.

Referències d’aromes per a difusors Reactiva
Quantitat
En estoc

CATÀLEG  D'AROMES

Ref: 1C Reacmin-Jazz Standard

Agradable aroma a Gessamí, suau i fresc, amb lleugeres notes de mel, ideal per a ambients relaxants, sales d'espera, oficines o centres on treballen persones que requereixen molta concentració.

Ref: 2C Ragazzo Medium

Aroma infantil a colònia per a nadons, fa olor de net i és ideal per a ambients freqüentats per nens, centres de pediatria, guarderies, consultes ginecològiques, etc.

Ref: 3C Reactiv-Magno Medium

Intens aroma de magnòlies, gran desodoritzant, ideal per a llocs on convé combatre olors ambientals, com lavabos, banys, cuines, etc.

Ref: 4C Reactiva-FR Standard

Potent aroma a fruits vermells, intens i persistent, requereix una dosificació molt ben ajustada, la seva alta concentració d'aroma és molt cobrent. Molt utilitzat per neutralitzar les olors ambientals desagradables.

Ref: 5C Recotton Standard

Suau i relaxant aroma a cotó, ideal per a l'ambientació d'espais on es roman durant moltes hores, ideal per a ambients de treball en oficines o centres comercials. Aquesta aroma convida a romandre molt de temps en el lloc aromatitzat. És exòtic i refinat.

Ref: 6C Rewanda Medium

Intens i agradable aroma a lavanda, és molt equilibrat i transmet una sensació de neteja i desinfecció extraordinària. Molt utilitzat en llocs on romanen persones durant llargs períodes de temps, com escoles, centres geriàtrics, hospitals, sales d'espera, centres veterinaris, etc.

Ref: 7C Relegno-Orient Medium

Sofisticat i intens aroma a fustes exòtiques, ideal per a centres de ioga i de relaxació, centres esportius, botigues orientals, agències de viatges, ambients exòtics o llocs que requereixen una certa ambientació oriental.

Ref: 8C Realilly Medium

Aroma amb una forta càrrega de feminitat, és ideal per a botigues de moda femenina, farmàcies, sales d'espera, recepcions d'hotel, sales de festa, menjadors, salons, establiments comercials, grans superfícies comercials, etc.

Ref: 9C Recoffee Standard

Agradable i intens aroma de cafè dolç, ideal per a sales d'espera, cafeteries, bars, hotels, restaurants o llocs que combinin ambients rústics amb molta fusta en la seva decoració.

Ref: 10C Reciso Pro

Potent i sofisticat aroma a narcís, molt adequat en ambients on s'exposen productes de gamma alta, transmet qualitat i alt luxe. Molt adequat per concessionaris d'automòbils, joieries, zones VIP, clubs de golf, centres esportius d'elit, etc.

Ref. 11C Rekiaya Pro

Delicat aroma amb tocs cítrics, dolç i refinat, convida a romandre durant llargs períodes de temps en el lloc on és aplicat. Transmet dinamisme, combinat amb màrqueting musical dinàmic transmet emocions positives i agradables que poden incitar al consum o a l'acció.

Ref: 12C Reactiva-Mega Pro

Suau i sofisticat aroma ambientador inspirat en l'alta tecnologia, molt adequat per a espais creatius o centres de recerca, convida a la concentració i resulta molt agradable per a ambients de treball col·laboratiu. Aquesta aroma transmet al visitant confiança, ambient tecnològic i de centre avançat.

Ref: 13C Renisid Pro

Aroma suau i exòtic, amb molta personalitat, ideal per a espais que requereixen distinció i refinament en l'exposició dels seus productes. Aquesta aroma deixa empremta, defineix amb personalitat el odotip de l'empresa que l'utilitza. Els seus visitants recordaran la visita al seu establiment, i amb tota seguretat voldran tornar a repetir l'experiència.

Ref: 14C Rekya Pro

Aroma alpí fresc, rústic però molt refinat, de gran poder de seducció, transmet sensació de benestar i de plaer. Apropiat per a hostaleria de muntanya, centres de vacances, gimnasos, habitacions d'hotel, llocs de relaxació, centres d'oci, bars, etc.

Ref: 15C Reclone Elite

Aroma cítric de gamma alta unisex, denota llima llimona, gingebre i poma verda. En profunditat mostra flor de Tiaré, ginebre i guaiaba. Fons de fusta de cedre, molsa i llet de coco. Inspirada en CK One. Molt sol·licitada en Hotels, gimnasos, botigues i comerços d'alta gamma.

Ref: 16C Reactiva Wood Elite

Aroma afustat d'alta gamma. Perfum subtil que acaricia els sentits. Efecte relaxant, molt efectiu per a teràpies anti estrès, episodis d'ansietat o llocs de treball on es precisi un ambient de relaxació. Molt sol·licitat en agències de viatge, centres de Spa i Saunes, concessionaris d'automòbils, oficines amb molta activitat, centres de salut, botigues o comerços on es precisa un ambient relaxant.

Ref: 17CH Recent Pure XS Pro

Aroma en procés de producció, sol·liciteu mostres al nostre showroom de Sabadell, (amb cita prèvia trucant al telèfon: +34 677 587 530).

Ref: 18CH Recent Hermes Pro

Aroma en procés de producció, sol·liciteu mostres al nostre showroom de Sabadell, (amb cita prèvia trucant al telèfon: +34 677 587 530).

Ref: 19CH Recent Invictus Pro

Aroma en procés de producció, sol·liciteu mostres al nostre showroom de Sabadell, (amb cita prèvia trucant al telèfon: +34 677 587 530).

Ref: 20CH Recent Orchidée Noir Elite

La fragància Orchidée Noire mostra la seva naturalesa glamurosa i sofisticada. Un univers olfactiu que acompanya aquest mantell d'exclusivitat. Escomet amb vibrants notes de tòfona negra acompanyades de cítriques efervescents. La refinada orquídia negra emergeix custodiada per notes especiades, dolces i enfustades.

Ref: 21CH Recent Tonka Pro

La fragància Haba Tonka i Bergamota estrena el seu sensacional recorregut amb nota cítriques, acompanyades de fantàstics acords florals i especiats. Les seves notes de cor aporten formidables tocs de vetiver i patchouli, finalitzant el seu fantàstic itinerari aromàtic amb notes de fulla de tabac i mesc.

Ref: 22CH Recent Mandarin Pro

La fragància Mandarin escomet el seu fantàstic recorregut aromàtic amb notes cítriques que aporten frescor i vivesa. Avança cap a temperamentals notes florals i herbals que reforcen la seva essència fresca, per culminar en càlides notes conformades per patchouli, fusta d'ambre i vetiver.

Ref: 23CH Sàndal Pro

La fragància Cedre Sándal comença la seva majestuosa i exquisida proposta amb captivadores notes enfustades, que projecten sofisticació i elegància, i que es mantindran durant tot el seu suggeridor itinerari, fusionant-se harmoniosament amb interessants notes de molsa de roure i patchouli i ambarades.

Ref: 24CH Recent Herba Pro

L'aroma d'Herba recent acabada de tallar ens envolta amb la verdor natural, viva i enèrgica. El seu fantàstic aroma espurnejant i fresc ens aporta sensacions de llibertat i contacte amb la natura. La seva espurnejant frescor ens aporta extraordinàries percepcions tonificants i revitalitzants.

Ref: 25CH Recent Xiclet Pro

La fragància de l'autèntic xiclet de maduixa comença la seva composició sensacional amb plaents notes afruitades dolces, on destaca la maduixa. La seva fabulosa trajectòria continua amb suaus notes avainillades. La seva espurnejant aroma és ideal per a espais infantils, o punts de venda de "txutxes" on l'alegria i la diversió estaran assegurades.

Ref: 26CH Recent Extrem Pro

Fragància intemporal, elegant i carismàtica. Cítrica i fusta, amb notes de cedre i fons d'ambre. molsa i musk. És l'aroma associada a la imatge olfactiva de Reactiva, és la versió en olis essencials del carismàtic Reactiv Extrem amb base alcohòlica utilitzat per ruixar en esprai.

Ref: 27CH Recent Neutral Talc Pro

L'eliminador d'olors talc posseeix un principi actiu que neutralitza els compostos orgànics que produeixen les males olors. El seu recorregut comença amb una combinació de notes florals i cítriques, que es dirigeixen cap a tocs enfustats i balsàmics, per finalitzar amb notes protagonistes de talc.

Ref: 28CH Recent Neutral Flor Cotton Pro

L'eliminador d'olors Flor de Cotó, inicia el seu camí amb un bouquet cítric, que es fon amb un conjunt aromàtic floral, acompanyades de menta i flor de cotó, i que culmina amb sensacionals notes mescades, enfustades i d'ambre. El seu principi actiu produeix atmosferes netes i fresques.

Ref: 29CH Recent Neutral Pure Cotton Pro

L'eliminador d'olors Neutral Pure Cotton inicia el seu camí amb un bouquet cítric, que es fon amb un conjunt aromàtic floral, acompanyades de menta i flor de cotó, i que culmina amb sensacionals notes mesclades, enfustades i d'ambre. El seu principi actiu produeix atmosferes netes i fresques.

Ref: 30CH Recent Xoco Avellana Pro

La fragància Xocolata amb Avellanes captiva a tots per igual. La seva aroma amb notes saboroses i exquisides ens aporten relaxació i fascinació. Les seves refinades notes de cacau creen un bouquet harmònic i perfecte amb les avellanes. La seva creació olfactiva ens emociona, estimula i crea sensacions de benestar.

Ref: 31CH Recent Coffee Cappuccino Pro

Quan es percep l'aroma de cafè des de l'exterior, l'efecte crida és important i representa una invitació clara a entrar a l'establiment. Cadenes com Starbucks i Dunkin Donuts l'utilitzen als seus locals. La presència del cafè a la nostra societat és molt important. És la segona beguda de més consum, després de l'aigua, i també el segon producte més comercialitzat, després del petroli. Aplica l'ambientador de cafè al teu negoci com a eficaç estratègia de màrqueting olfactiu i els teus clients gaudiran de la seva fantàstic aroma.

Ref: 32CH Recent Canyella Orange Pro

La fragància Canela Orange emprèn la seva deliciosa trajectòria olfactiva amb notes afruitades i cítriques. Continua la seva estela amb notes d'espècies, on destaca la canyella. Continua amb notes avainillades i de bàlsam. A la fragància se li atribueix la bona sort i una actitud positiva i energètica.

Ref: 33CH Recent Citrus XS Pro

La fragància Citrus XS obre la seva fascinant estela amb penetrants i delicioses notes cítriques. El seu generós bouquet cítric aporta frescor i puresa i es fusiona amb vives i espurnejants notes verdes i florals. El seu meravellós recorregut, finalitza amb càlides i delicades notes enfustades i avainillades.

Ref: 34CH Recent Gofre Pro

La fragància Gofre ens persuadeix amb la seva aroma exquisida i inconfusible. Les notes dolces recorren magistralment tota la composició, entre els quals hi ha deliciosos tocs de mantega cremosa i delicats acords de xocolata, finalitzant amb fantàstiques notes mesclades i avainillades.

Ref: 35CH Recent Cookies Pro

La fragància Cookies ens recorda la calidesa d'una llar, amb la dolça i deliciós aroma alliberat del forn. El seu plaent recorregut aromàtic comença amb exquisides notes de mantega i acords de llimona, que es fonen màgicament amb fruits secs i canyella, per culminar amb notes dolces i avainillades.

Ref: 36CH Recent Ambar Vainilla Medium

La fragància Ámbar Vainilla s'exhibeix amb exquisits matisos dolços i impetuosos que persuadeixen magistralment el nostre olfacte. Amb deliciosos tocs gourmand a les seves notes mitjanes, formades per acords avainillats. Les seves irresistibles notes finals es componen amb càlids tocs enfustats i mesquers.

Ref: 37CH Recent Jazmin White Medium

La fragància Gessamí Blanc ens abraça amb la seva superba creació olfactiva. El seu nom procedeix del persa i el seu significat és Regal de Déu. Descripció que la defineix perfectament. Les seves brillants notes florals es fonen harmònicament amb tocs mesquers, que ens atorguen relaxació i benestar.

Ref: 38CH Recent Bambú Medium

La fragància Bambú conté notes verdes, cítriques i litxi, amb fons floral. Aroma única que ens aporta elegància.

Ref: 39CH Recent Patchouli Vainilla Medium

La fragància Patchouli & Vainilla ens persuadeix amb la seva deliciosa proposició olfactiva. Inicia el seu camí amb espurnejants i vivaces notes florals i cítriques, les quals es troben amb les notes de cor, on trobem acords avainillats i de cedre. Les notes de fons es componen de patchouli i fustes.

Ref: 40CH Recent Bebe Medium

La fragància Bebé posa en marxa les seves talentoses notes amb un resplendent i suggerent bouquet cítric, acompanyat de fabulosos tocs de menta i eucaliptus i inspiradores notes verdes. Una meravellosa harmonia aromàtica, espurnejant i refrescant. Representa un homenatge a la delicada i tendra infància.

Ref: 41CH Recent Fusta OUD Medium

La fragància Fusta Oud descobreix la seva màgica naturalesa enigmàtica i intensa. S'extreu de l'arbre Aquilaria, i és conegut com l'or negre. La seva fantàstica fragància singular i plena d'exotisme, amb notes de fusta fumada amb acords de resina i fum, ens fascina i reflecteix luxe i exclusivitat.

Ref: 42CH Recent Relax Medium

La fragància Relax ens ofereix una enèrgica llampada de frescor natural. La fragància fresca ens ofereix sensacions de calma. Les seves notes verdes inicials es fonen harmònicament amb un increïble bouquet floral i amb una brillant composició aromàtica composta per fulles de tabac, mesc i patchouli.

Ref: 43CH Recent Llar Medium

La fragància Llar manifesta de manera convincent la sensació de frescor a què aspirem en entrar a casa nostra. Les seves notes espurnejants i plenes de frescor les representen brillants acords afruitats i d'eucalyptus, que evolucionen de manera magistral a càlides notes de mesc i enfustades.

Ref: 44CH Recent Figa Green Pro

La fragància Figa Green Pro ens regala una generosa creació màgica i deliciosa les notes inicials de la qual es componen de talentosos acords de figuera i notes verdes. La seva fragància profunda i atemporal evoluciona cap a fines i suaus notes florals que donen pas a magnànimes i magistrals notes enfustades.

Ref: 45CH Recent Abercrombie Elite

Fragància que mostra un home captivador i seductor. Les seves notes enfustades, acompanyades de notes cítriques com la taronja, el petit grain i la llimona, així com florals, com gessamí, lliris de la vall, romaní i rosa, finalitzant amb les seves notes de fons, com a pal de rosa, mesc i molsa de roure.

Ref: 46CH Recent Cedre Sàndal Elit

La fragància Cedre Sàndal comença la seva majestuosa i exquisida proposta amb captivadores notes enfustades, que projecten sofisticació i elegància, i que es mantindran durant tot el seu suggeridor itinerari, fusionant-se harmoniosament amb interessants notes de molsa de roure i patchouli i ambarades.

Ref: 47CH Recent Ritual Elite

La fragància Ritual reflecteix la seva energia. Desenvolupament terrós que ens connecta amb la terra. Amb notes verdes i cítriques als seus inicis que es fusionen màgicament amb la reconfortant aroma de la sàlvia. Les notes de menta i vetiver s'entremesclen harmònicament amb un mantell càlid de notes ambarades i enfustades.

Ref: 48CH Recent Elegance Elite

La fragància Elegance ens condueix a una atmosfera selecta i refinada. Les seves fascinants notes inicials estan formades per un suau i suggerent bouquet floral, dominat per les imponents i càlides notes enfustades, com la de cedre i molsa blanca, culminant la seva estela amb fabuloses notes mesclades.

Ref: 49CH Recent Bergamota Elite

La fragància Flor de Bergamota & vainilla comença la seva màgica composició aromàtica amb espurnejants i fresques notes cítriques i dolces i exòtiques afruitades. Estén el seu fantàstic recorregut a primaverals i reconfortables notes florals, que culminen en harmonia amb suaus notes enfustades i de vainilla.

Ref: 50CH Recent Aqua Elite

Fragància de la família olfactiva aromàtica aquàtica. Profundament mediterrània que mostra un home actual, captivador i seductor. Perfecta barreja de matisos lleugers i aquàtics. Encertada combinació d'essències cítriques, florals, especiades i fustades, entre les quals hi ha la llima. Mandarina, gessamí, rosa, pachulí, cedre, mesc blanc i molsa de roure.

Ref: 51CH Recent Bul Elite

Fragància que expressa refinament. Representa un home elegant, amant de luxe i del prestigi. Les seves notes inicials són expressades pel te Darjjeling, el cardamom de Turquia i un toc cítric aportat per la bergamota. Continua amb notes enfustades, aportades per la fusta de rosa i la fusta de Guayaconio, per finalitzar amb notes mesclades, que contribueixen a donar-li un toc masculí i sensual.

Ref: 52CH Recent Etern Elite

Fragància que representa un home elegant, fidel als seus principis. Masculí i sensible. Notes de sortida fusionen fragàncies cítriques amb l'espígol, seguint per una estela floral aportades per la flor de tarongina, lliri de les valls i el gerani, per confluir en notes enfustades, ambre i mesc.

Ref: 53CH Special Manufacturing

Aroma de Fabricació especial, podem fabricar una aroma única especialment dissenyada per a vostè, poseu-vos en contacte amb nosaltres per concertar una reunió, (amb cita prèvia trucant al telèfon: +34 677 587 530).

 

C1-Reacmin-Jazz-Standard

Especificacions

Característiques del producte
Aroma amb olis essencials per a ús professional en difusors

També li podria agradar