Fragàncies per el difusors d'aromes de Reactiva
  • Fragàncies per el difusors d'aromes de Reactiva

Aromes per a Difusors Reactiva (1 Litre)

108,90 €
Impostos inclosos Consultar

Aromes Essencials concentrats per Difusors Reactiva

Hem preparat una selecció d'aromes essencials concentrats, per a la creació d'ambients adaptats a tot tipus d'oficines o establiments comercials.

Activeu el menú desplegable que trobarà a continuació per seleccionar l'aroma més apropiat per a oficina o negoci.

Per obtenir més informació sobre la nostra gamma d'aromes Essencials, pot trucar al telèfon: 93 725 94 60 o poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic.

Referències d’aromes per a difusors Reactiva
Quantitat
En estoc

CATATÀLEG  D'AROMES

Reacmin-Jazz

Agradable aroma a Gessamí, suau i fresc, amb lleugeres notes de mel, ideal per a ambients relaxants, sales d'espera, oficines o centres on treballen persones que requereixen molta concentració.

Ragazzo

Aroma infantil a colònia per a nadons, fa olor de net i és ideal per a ambients freqüentats per nens, centres de pediatria, guarderies, consultes ginecològiques, etc.

Reactiv-Magno

Intens aroma de magnòlies, gran desodoritzant, ideal per a llocs on convé combatre olors ambientals, com lavabos, banys, cuines, etc.

Reactiva-FR

Potent aroma a fruits vermells, intens i persistent, requereix una dosificació molt ben ajustada, la seva alta concentració d'aroma és molt cobrent. Molt utilitzat per neutralitzar les olors ambientals desagradables.

Recotton

Suau i relaxant aroma a cotó, ideal per a l'ambientació d'espais on es roman durant moltes hores, ideal per a ambients de treball en oficines o centres comercials. Aquesta aroma convida a romandre molt de temps en el lloc aromatitzat. És exòtic i refinat.

Rewanda

Intens i agradable aroma a lavanda, és molt equilibrat i transmet una sensació de neteja i desinfecció extraordinària. Molt utilitzat en llocs on romanen persones durant llargs períodes de temps, com escoles, centres geriàtrics, hospitals, sales d'espera, centres veterinaris, etc.

Relegno-Orient

Sofisticat i intens aroma a fustes exòtiques, ideal per a centres de ioga i de relaxació, centres esportius, botigues orientals, agències de viatges, ambients exòtics o llocs que requereixen una certa ambientació oriental.

Realilly

Aroma amb una forta càrrega de feminitat, és ideal per a botigues de moda femenina, farmàcies, sales d'espera, recepcions d'hotel, sales de festa, menjadors, salons, establiments comercials, grans superfícies comercials, etc.

Recoffee

Agradable i intens aroma de cafè dolç, ideal per a sales d'espera, cafeteries, bars, hotels, restaurants o llocs que combinin ambients rústics amb molta fusta en la seva decoració.

Reciso

Potent i sofisticat aroma a narcís, molt adequat en ambients on s'exposen productes de gamma alta, transmet qualitat i alt luxe. Molt adequat per concessionaris d'automòbils, joieries, zones VIP, clubs de golf, centres esportius d'elit, etc.

Rekiaya

Delicat aroma amb tocs cítrics, dolç i refinat, convida a romandre durant llargs períodes de temps en el lloc on és aplicat. Transmet dinamisme, combinat amb màrqueting musical dinàmic transmet emocions positives i agradables que poden incitar al consum o a l'acció.

Reactiva-Mega

Suau i sofisticat aroma ambientador inspirat en l'alta tecnologia, molt adequat per a espais creatius o centres de recerca, convida a la concentració i resulta molt agradable per a ambients de treball col·laboratiu. Aquesta aroma transmet al visitant confiança, ambient tecnològic i de centre avançat.

Renisid

Aroma suau i exòtic, amb molta personalitat, ideal per a espais que requereixen distinció i refinament en l'exposició dels seus productes. Aquesta aroma deixa empremta, defineix amb personalitat el odotip de l'empresa que l'utilitza. Els seus visitants recordaran la visita al seu establiment, i amb tota seguretat voldran tornar a repetir l'experiència.

Rekya

Aroma alpí fresc, rústic però molt refinat, de gran poder de seducció, transmet sensació de benestar i de plaer. Apropiat per a hostaleria de muntanya, centres de vacances, gimnasos, habitacions d'hotel, llocs de relaxació, centres d'oci, bars, etc.

Reclone Elite

Aroma cítric de gamma alta unisex, denota llima llimona, gingebre i poma verda. En profunditat mostra flor de Tiaré, ginebre i guaiaba. Fons de fusta de cedre, molsa i llet de coco. Inspirada en CK One. Molt sol·licitada en Hotels, gimnasos, botigues i comerços d'alta gamma.

Reactiva Wood Elite

Aroma afustat d'alta gamma. Perfum subtil que acaricia els sentits. Efecte relaxant, molt efectiu per a teràpies anti estrès, episodis d'ansietat o llocs de treball on es precisi un ambient de relaxació. Molt sol·licitat en agències de viatge, centres de Spa i Saunes, concessionaris d'automòbils, oficines amb molta activitat, centres de salut, botigues o comerços on es precisa un ambient relaxant.

REACMIN-JAZZ

Especificacions

Característiques del producte
Apte per exteriors coberts

També li podria agradar