Suport de sobretaula per a tablet en color blanc
  • Suport de sobretaula per a tablet en color blanc
  • Suport de sobretaula per a tablet en color blanc
  • carcasa de suport per tablet model Roma en blanc
  • carcasa de suport per tablet model Roma en blanc
  • carcasa de suport per tablet model Roma en blanc

Model Roma de sobretaula

278,30 €
Impostos inclosos Consultar

Suport de sobretaula Model Roma per models específics de tablet (personalitzable). Fabricació especial, el preu és orientatiu (sol·licitar pressupost).

Caixa fabricada en material acrílic d'alta resistència, permet mostrar el seu tablet en el punt de venda o exposició de forma segura i elegant.

Aquest suport pot mostrar-se utilitzant els següents combinacions: Per terra, de sobretaula, models Mixtes (sobretaula i paret) i només per a paret.

* Utilitzeu el cercador per trobar el seu model de tablet o utilitzeu la combinació que vostè desitgi, existeixen models específics per a les tablets més populars, també donem cobertura a tots els models de tablet mitjançant la fabricació especial a partir de 10 unitats.

Personalització del producte

No oblideu desar la vostra personalització per poder afegir-la al carro
  • 250 car. màxim
  • Cap arxiu seleccionat .png .jpg .gif
Colors i acabats
Models de tablet
Quantitat
En estoc

Suport de sobretaula model Roma

Caixa acrílica de seguretat model Roma per a tots els models de tablet del mercat. Permet mostrar el seu tablet en el punt de venda o exposició de manera segura i elegant. La caixa de seguretat permet mostrar el botó d'inici del seu tablet, també pot sol·licitar l'ocultació del botó d'inici en la seva comanda. El seu disseny arrodonit en els laterals li confereix un aspecte més ergonòmic i femení.

La caixa pot muntar directament en el tub, amb una inclinació de 45º, en el cas que necessiti variar la inclinació del seu tablet, pot adquirir el mòdul d'inclinació, aquest permet la lliure inclinació o la fixació en l'angle que vostè desitgi.

L'obertura de la caixa es realitza mitjançant l'alliberament del pany de seguretat, l'extracció de la tablet és lateral, obrint-se un dels laterals per a la inserció i extracció de la tablet.

Propietats de la caixa de seguretat model Roma:

  • El sistema no afecta la recepció del Wifi i del so.
  • Colors disponibles: en blanc i en negre, el color dels sistemes de fixació com tubs i ancoratges poden ser de color blanc, negre, gris i en acer inoxidable.
RSM-IPADPRO105-B

Especificacions

Característiques del producte
Apte per exteriors coberts
Fabricat en acrílic i metall
Inclou pany de seguretat

També li podria agradar