• Model Leggero escriptori
  • Model Leggero escriptori
  • Model Leggero escriptori
  • Model Leggero escriptori
  • Model Leggero escriptori
  • Suport de sobretaula per tablets model Leggero
  • Model Leggero escriptori
  • Model Leggero escriptori

Model Leggero escriptori en Alumini

407,77 €
Impostos inclosos Consultar

El suport de sobretaula ideal per mostrar informació en el seu taulell

Leggero és el suport de sobretaula ideal per a la comunicació de l'usuari assegut a la seva taula o directament en un taulell o barra que li permeti interactuar.

Si busca un suport de sobretaula lleuger, ergonòmic i de disseny subtil, per tablets d'entre 9,7 "a 10,5", aquesta és la solució ideal.

A la barra de selecció de color, indiqui el color que vostè prefereixi, els colors que més habitualment tenim en estoc són el blanc i el negre, en el cas que estigui interessat a que el suport tingui un color específic, indiqui'ns la quantitat de unitats que precisa, i li prepararem un pressupost ajustat a les seves necessitats.

Colors i acabats
Quantitat
En estoc

Suport de sobretaula model Leggero

Leggero és un suport de sobretaula per tablets d'entre 9,7 "a 10,5", molt apropiat per a mostrar informació en el punt de venda, d'exposició o de consulta, en llocs on l'usuari pugui utilitzar la tablet de forma molt pràctica, sobre una taula o taulell.

Fabricat en alumini d'alta qualitat, ha estat mecanitzat amb molta precisió, i acabat amb un recobriment en pols.

El seu angle de visió permet interactuar amb la tablet de forma molt còmoda. Aquest model no disposa de pany amb clau de seguretat, (pot adquirir-lo com a accessori). El connector queda ocult en la carcassa, de manera que no és accessible per a l'usuari.

Gràcies a la seva elegància i la possibilitat de triar diversos colors de revestiment, aquest supot s'adapta perfectament a cada entorn. L'angle ergonòmic de la pantalla, permeten una interacció còmoda amb l'usuari.

Disseny intel·ligent i funcional, de molt fàcil instal·lació i muntatge de la tablet, el sistema de bloqueig, evita que es retiri el cable accidentalment, o que es tregui la tablet del suport.

El suport de taula model Leggero és compatible amb la tablet Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016, a més dels següents models de tablets:

iPad Air 9.7 "
iPad Air 2 9.7 "
iPad Pro (1a generació) 9.7 "
iPad Pro (5a generació) 9.7 "
iPad Pro (6a generació) 9.7 "

Samsung Galaxy Tab A T580 10.1 "
Samsung Galaxy Tab A T510 10.1 "
Samsung Galaxy Tab A T595 10.5 "

LEGGERO-ESCRIT

Especificacions

Característiques del producte
Apte per exteriors coberts
Fabricat en metall

També li podria agradar