Aromes per a brumizadors Reactiva (1 Litre)

14,52 €
Impostos inclosos Consultar

Aromes Esencials Reactiva per a Brumizadors

Hem preparat una selecció d'aromes essencials per a la creació d'ambients adaptats a tot tipus d'oficines o establiments comercials.

Activeu el menú desplegable que trobarà a continuació per seleccionar l'aroma més apropiat per a oficina o negoci.

Un litre d'aromes essencials de reactiva, li permet aromatitzar una oficina de mida mitjana o un petit establiment comercial durant tot un mes.

Consulti els nostres plans de manteniment i oblideu-vos de l'ambientació dels seus locals.

Per obtenir més informació sobre la nostra gamma d'aromes Essencials, pot trucar al telèfon: 93 725 94 60 o poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic.

Referències Aromes Esencials Reactiva
Quantitat
En estoc

CATÀLEG D'AROMES ESENCIALS PER A BRUMIZADORS

Red-Fruits

Potent aroma de fruits vermells, desodoritza tot tipus de locals aportant la dolçor de la fruita vermella silvestre.

Repinapp

Agradable aroma de pinya i poma, de forta personalitat i de gran seducció, convida el visitant a romandre grans períodes de temps gaudint d'aquesta excitant fragància.

Relemona

Potent i agradable aroma a llimona i taronja, l'aroma cítric per excel·lència, de gran frescor, molt aromàtic i encobridor d'olors fortes, ideal per a banys, lavabos o cuines. Gran sensació de neteja i desinfecció.

Recana

Excel·lent aroma a canyella i taronja, combina el refrescant aroma cítric de la taronja, amb la sofisticació i elegància de la canyella. Una aroma de gran personalitat, molt agradable per al visitant, que reté en la seva memòria l'agradable sensació que transmet aquesta combinació de fragàncies.

Recaman

Aroma combinat de canyella i poma, molt dolça i consistent, atorga una agradable sensació de benestar en el lloc ambientat. suau i estructurat, gens agressiu, ideal per a on es roman durantes llargs períodes de temps.

Recere

Potent aroma a cireres, de gran poder desodoritzant, molt utilitzat en llocs on hi ha fortes olors de fons, ideal per combatre'ls amb contundència i molta personalitat. Sofisticat i elegant per a la vegada contundent, no passa desapercebut.

Reacrosa

Delicat aroma de roses, inunda l'estada de la frescor natural de les roses més aromàtiques. Aroma molt definit i sorprenentment natural, que donarà al lloc la fragància més real de les roses més fresques i mai trobades.

Rezahar

L'aroma i la frescor de la flor del taronger, acompanyarà els seus espais d'una aroma discret però de gran personalitat. Sorprenent per al visitant i molt agradable per al visitat.

Revanda

L'aroma més intens i més silvestre de lavanda que mai has experimentat, amb lleugers tocs de resina converteixen aquest aroma en un bàlsam de frescor que atorga una agradable sensació de benestar i confort.

Refanti

L'aroma infantil per excel·lència que a tots agrada, és fresc i net, sempre ens reporta als agradables records de la nostra infància, tendres records també per a pares i avis. Representa la clara demostració que les aromes ens transporten a llocs i a records viscuts.

AE-RED-FRUITS

Especificacions

Característiques del producte
Apte per exteriors coberts

També li podria agradar